Komedi Bilmeceler


Komedi Bilmeceler

Sıradan bilmeceleri sorduğunuzda cevabı matematiksel ve mantıklı cevaplardır. Fakat cevabı doğru ama umulmadık enteresan cevaplar olduğun da, bu tür matrak bilmeceler sizi de sorduğunuz kişileri de oldukça eğlendirir. Sizlerin hoşça vakit geçirmesi için  aşağıda seçtiğimiz bilmecelere göz atmanızı öneririz.

1.Hangi bağda üzüm yetişmez?
Cevap: Ayakkabı bağında.
2.İstanbul’un en küçük ilçesi hangisidir?
Cevap: Bebek
3.Dünyanın en ağır aynı zamanda da en hafif olan şeyi nedir?

Cevap: Rüzgar;en hafiftir çünkü ağırlığı yoktur,en ağırdır çünkü onu hiç bir şey yerden kaldıramaz.
4.İstanbul’dan Ankara’ya 1 saatte gidebilen tren, bir rayda ne zaman gelir?
Cevap: Bir rayda gelemez ki 🙂
5.Alaca bulaca ağaca dolanmaca?
Cevap: Yılan
6.Hangi piller patlar?
Cevap: Torpiller.
7.Çaydanlık demliğe ne demiş?
Cevap: Tepemde hoplayıp zıplama.
8.Damlaya damlaya ne olur?
Cevap: Muslukçular zengin olur.
9.Musluk neden damlar?
Cevap: Burnunu çekmediği için.
10.Adamın biri köprüden atlamış neden?
Cevap: Cennette bir kişilik yer kalmış onun için.
11.Karınca zenci adamın koluna düşmüş ve ne demiş?
Cevap: Eyvah karakola düştüm demiş.
12.Murat neden intihar etmiş?
Cevap: İlk üçe giremediği için.
13.Kediler bilgisayar oyunlarında daha şanslı olmalarının nedeni nedir?
Cevap: Dokuz canlı olduklarından.
14.Hangi tene krem sürülmez?
Cevap: Çanak antene)
15. Ön kapıda karınız avaz avaz bağırıyor, arka kapıda ise köpeğiniz durmadan havlıyor. Önce hangisini içeri alırdınız?
Cevap: Tabi ki köpeği alırdık, en azından içeri girince susar.
16.Kara oğlan sarkıp durur, düşecek diye korkup durur?
Cevap: Siyah zeytin.
17.Tavuklar en çok hangi ülkeyi sever?
Cevap: Mısır.
18.Adam saçını ıslatmadan şampuanlamış, neden?
Cevap: Çünkü şampuanda kuru saçlar için yazıyormuş.
19.Adamın biri boş havuza düşmüş ama elbiseleri ıslanmamış, neden?
Cevap: Adamın yaş günüymüş ondan ıslanmamış.
20.Yaralı bir fili ambulansla hastaneye götürüyorlarmış. Farede peşinden koşuyormuş. Neden?
Cevap: Kan lazım olursa vermek için
21.Elinizde bir kutu içinde de bir dal kibrit var. Ayrıca soba, şömine ve gaz lambası da var. Bunlardan hangisini en önce yakarsınız?
Cevap: Elbette kibrit, kibriti yakmadan hiçbirini yakamazsınız.
22.Virajlarda arabanın hangi tekerleği dönmez?
Cevap: Yedek teker dönmez.
23.Fıstık gibi bir kıza araba çarparsa neler olur?
Cevap: Fıstık ezmesi olur.
24.En küçük bebek nerededir?
Cevap: Gözümüzün göz bebeği.
25.Hangi karnede sıfır olmaz?
Cevap: Sağlık karnesinde olmaz.
26.Yurdumuzun en acı çeken ili hangisidir?
Cevap: Ağrı ili.
27.Bu söylediklerine kim inanır?
Cevap: Kadir İnanır.

Komedi Bilmeceler ile Benzer Yazılar:

10 Mart 2014 Saat : 10:13

“Komedi Bilmeceler” için 1 Yorum

  1. kkkkk diyor ki:

    lalalalalalalalalalal

Komedi Bilmeceler Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

topuk kaşıntısı Son Yazılar FriendFeed